Raina

Raina.

Michiel en ik wonen met onze twee kinderen, Famke en Lotte in Hillegom.  Inmiddels natuurlijk ook met Raina de mini bull terrier en met Lara de cavia.

Wij hebben vroeger al 2 honden gehad die ik ooit meegenomen had van Gran Canaria. Deze overleden in 2005.  Daarna kregen wij een poes, Dora.

Voordat onze kat overleed waren we al een beetje aan het kijken voor een hond en al snel waren we ervan overtuigd dat we een mini bull terrier wilden.  Ze zijn leuk, grappig en hebben karakter.

Zo had ik in 2016 al een keer contact met Ela van Spiancha.  Zij had op dat moment geen pups, maar we hielden contact.  In 2017 werd haar hond loops, werd gedekt maar helaas mislukt.  We zijn bij hen langs geweest om kennis te maken met hen en met hun honden.  Geweldig. En hele lieve aardige mensen.  Ze zou ons op de hoogte houden als haar lieverd weer gedekt zou worden.

Inmiddels werd het 2018.  Ik keek op een avond op de site van de miniatuurbullterriers en toen zagen wij Raina, toen nog Rain. Wij waren op slag verliefd.  Ik heb gelijk gemaild en kreeg meteen antwoord.  We hebben een afspraak gemaakt om langs te gaan. Zo gingen wij naar Belgie met wat lekkers voor de honden een een knuffel voor Raina.  O, wat was ze leuk.

Ook Danny en Daniella van Danny´s little Angel, de fokkers, zijn vol liefde voor hun honden, dat straalde er aan alle kanten af.  Wat een superlieve mensen.

Nu moesten wij nog heel lang wachten.  Want ze mocht niet naar Nederland voordat ze haar Rabies prik had gekregen met 12 weken, plus 3 weken.

Eindelijk in Mei was het zover.  We gingen haar halen.  We hebben lang moeten wachten maar dat is het dubbel en dwars waard geweest.  Ze is nu inmiddels  4 maanden bij ons en ze doet het fantastisch.  Ze heeft veel vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt en is ook mee geweest op vakantie naar Italie.  En ook daar waren er mensen wild van haar, wilden haar aaien en zelfs mee op de foto.

We hebben nu ook nog contact met de fokker.  Laatst nog een hele gezellige BBQ waarbij alle broertjes en zusjes van Raina er ook bij waren.  Super om ze dan zo allemaal bij elkaar te zien.

Raina betekent vredig en Koningin.  Past goed bij haar.  Het liefst wil ze de hele dag rustig op schoot of tegen je aan liggen op de bank.  En dan natuurlijk wel haar buikje kriebelen.

Wij hebben het getroffen met Raina en willen haar nooit meer kwijt .

Groetjes Michiel, Sandra, Famke en Lotte.