Radja

Radja.

In november 2017 maakten we kennis met de MBT Beau van Danny en Daniëlla en we waren meteen verkocht door deze vrolijke lieve viervoeter.  We wisten meteen dat zo een hond perfect bij ons zou passen.  Deze lieverd zou binnen enkele weken kunstmatig geïnsemineerd worden.

We waren er dus vanaf het allereerste moment bij en mochten de zwangerschap mee beleven.

Het was allemaal ontzettend spannend en op 6/1/2018 werden er 6 pups geboren.  Onze voorkeur ging naar een gekleurde reu en we waren op slag verkocht toen we hem zagen.

Radja werd zijn naam en dankzij een puppycam konden we thuis de eerste weken dag en nacht mee volgen. De dag dat we voor de eerste keer op bezoek mochten, was aangebroken.

We hebben Radja toen voor het eerst in onze armen gehad.  Echt liefde op het eerste gezicht!

De weken nadien kwamen we nog af en toe op bezoek en telden we af naar de dag dat hij mee naar huis mocht.  Ontzettend blij dat die dag aangebroken was, namen we hem mee naar zijn nieuwe thuis.  Hij voelde zich vrij snel op zijn gemak.  Hij is echt ons kleine ventje, ondeugend, super lief en iedereens vriend.

Op de hondenschool loopt het niet altijd zoals we willen omdat hij zo zijn eigen willetje heeft maar de aanhouder wint 😊

Met goed weer vertoeft Radja het liefste buiten in onze tuin.  Hij vindt het er heerlijk.

’s Avonds ligt hij dan weer graag dicht bij ons in de zetel.

Radja heeft een enorme aantrekkingskracht, mensen die hem zien, willen hem meteen knuffelen.

Hij houdt van mensen en andere honden.  Hij is een speelkameraad voor groot en klein.

Hij is onze hartendief en we hebben hem enorm lief 😍
Een MBT verrijkt je leven, dat ondervinden we elke dag.  Het is ook prachtig om te zien dat MBT’s onder mekaar zeer vredelievend zijn.  Een bende hartendieven onder mekaar.  Er wordt gesnuffeld en gespeeld en grommen of snauwen is aan Radja niet besteedt.

Zoals je op enkele foto’s ziet, is Radja fotogeniek, poseren doet hij graag.

Het is een ideale hond om ergens mee naartoe te nemen door zijn praktische gestalte.  We zijn superfan geworden van dit ras.